Per aquesta darrera sessió de talla i pasta vam preparar truita de patata i carbassó. A més, vam berenar del iogur que haviem deixat fet la setmana passada.
El vam fer amb:
1 iogurt natural
100ml nata
900ml llet
A un bol mesclem 50ml de llet amb el iogur i reservem.
Escalfem la llet i la nata a una olla, que estigui calenta però que no cremi (si tenim termòmetre de cuina 45ª). Retirem del foc i hi afegim la mescla que teniem reservada de iogur i llet.
Passem la mescla a un pot gran o a tassonets petits, tapem amb paper de plata. El col·loquem a una safata de forn, tapem bé amb draps peruqe mantengui l'escalfor i deixem a un lloc molt càlid. El millor lloc és el forn apagat desrpés d'haver-lo emprat. Si no l'hem emprat el podem escalfar a 50º, apagar-lo i ficar-hi el iogur després.
L'hi deixem mínim 8 hores (millor fer-lo a la nit i deixar-lo fins l'endemà). Fiquem a la nevera unes hores abans de consumir.
Després el vam mesclar-lo amb melmelada, sucre, mel... el que més ens venia de gust per treurer-li l'acidessa.
Quan vam acabar de berenar ens vam posar a cuinar: tallar les verdures, cuinar-les al microones, preparar els ous... Aquí veieu com ens va quedar la truita.
I també vam preparar unes galletes d'oli boníssimes que veureu el proper dia, fins aviat!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada