dimarts, 28 de juliol del 2015

La darrera visita al Mercat de l'Olivar

Avui hem anat a fer la compra. La setmana passada vam trobar caballa a molt bon preu, aquesta setmana hem gastat una miqueta més però hem trobar uns llucets que també han estat molt bons. A banda del peix, hem comprat també fruites per fer un batut pels postres i verdures i carn que emprarem en properes receptes. Vols saber quines? Doncs segueix llegint ;)!



Avui amb la sortida no hem tengut massa temps de cuinar i hem optat per una recepta ràpida, peix en papillot acompanyat d'ensalada de llenties:

Ingredients pel peix:

8 filets o lloms de peix
Oli
Sal
Pebre
Llimona

Elaboració:


Rentar el peix. Col·locar sobre una fulla de paper de plata untada amb oli i salpimentar, afegint també una mica de suc de llimona. Tapar amb una altra fulla de paper de plata i fer un farcellet ben tancat. Enfornar 20min amb el forn calent a 180º, treure i desembolcallar anant en compte de no cremar-nos amb el baf que hi queda dins cada farcellet. Servir.

Aneu amb compte, avui ens hem passat una mica de pebre i picava un munt!


Ingredients per l'amanida de llenties:
1 pot llenties
Formatge fresc
1 tomàtiga gran
1 pastanaga gran
1 ceba petita
Olives
Oli
Sal
Vinagre

Elaboració:
Escórrer les llenties. Tallar les verdures i el fomatge en quadradets petits. Mesclar tots els ingredients i trempar amb oli, sal i vinagre al gust.


I per postres teniem albercocs que van sobrar de les postres d'ahir i els hem aprofitat mesclant-los amb les fruites que hem comprat al mercat. Hem fet dos batuts, un de albercoc i nectarina i un altre de plàtan i albercoc. Només s'ha de pelar i fer trocets la fruita i triturar-la, afegint llet fins obtenir l'espessor que volem.


I això es tot per avui, fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada