Ingredients pel peix:
8
filets o lloms de peix
Oli
Sal
Pebre
Llimona
Elaboració:
Rentar
el peix. Col·locar sobre una fulla de
paper de plata untada amb oli i salpimentar, afegint també una mica
de suc de llimona. Tapar amb una altra fulla de paper de plata i fer
un farcellet ben tancat. Enfornar 20min amb el forn calent a 180º,
treure i desembolcallar anant en compte de no cremar-nos amb el baf
que hi queda dins cada farcellet. Servir.
Aneu amb compte, avui ens hem passat una mica de pebre i picava un munt!
Ingredients per l'amanida de llenties:
1
pot llenties
Formatge
fresc
1
tomàtiga gran
1
pastanaga gran
1
ceba petita
Olives
Oli
Sal
Vinagre
Elaboració:
Escórrer
les llenties. Tallar les verdures i el fomatge en quadradets petits.
Mesclar tots els ingredients i trempar amb oli, sal i vinagre
al gust.
I per postres teniem albercocs que van sobrar de les postres d'ahir i els hem aprofitat mesclant-los amb les fruites que hem comprat al mercat. Hem fet dos batuts, un de albercoc i nectarina i un altre de plàtan i albercoc. Només s'ha de pelar i fer trocets la fruita i triturar-la, afegint llet fins obtenir l'espessor que volem.
I això es tot per avui, fins demà!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada