dijous, 30 de juliol del 2015

L'últim dia de cuina

Avui és el nostre últim dia dins la cuina, demà anam d'excursió així que no cuinam més. Ah! Que voleu saber a on anam d'excursió? Doncs haureu d'esperar a demà ;)
Pel que no heu d'esperar més és per saber quines són les receptes d'avui.

De primer hem preparat amanida d'espinacs:


Ingredients:
Espinacs
Bacó
Formatge parmesà
Pipes
Panses

Elaboració:

Fregim el bacó i el mesclem amb la resta d’ingredients. 

Per amanir:
10ml vinagre de mòdena
70ml oli
Avellanes
Anxoves
Mel

Mesclar tots els ingredients i triturar tot junt. Tastar i rectificar d’avellanes, anxoves i/o mel al gust.


De segon, ens van agradar tant els tacos mexicans de la primera setmana que els hem repetit. (Teniu la recepta aquí).















I per postres una estupenda mousse de iogur amb una mica de mel per sobre:

Ingredients:
8 iogurs grecs
400gr nata per muntar
4 cullerades sucre
Mel

Elaboració:

Montar la nata amb el sucre. Batre els iogurs i afegir-hi la nata mesclant amb una espàtula amb moviments envolvents. Servir amb una mica de mel per sobre.


I a on anirem demà? Ho hauràs de llegir ;)
Fins demà!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada