Pel que no heu d'esperar més és per saber quines són les receptes d'avui.
De primer hem preparat amanida d'espinacs:
Ingredients:
Espinacs
Bacó
Formatge
parmesà
Pipes
Panses
Elaboració:
Fregim
el bacó i el mesclem amb la resta d’ingredients.
Per amanir:
10ml
vinagre de mòdena
70ml
oli
Avellanes
Anxoves
Mel
Mesclar
tots els ingredients i triturar tot junt. Tastar i rectificar
d’avellanes, anxoves i/o mel al gust.
I per postres una estupenda mousse de iogur amb una mica de mel per sobre:
Ingredients:
8
iogurs grecs
400gr
nata per muntar
4
cullerades sucre
Mel
Elaboració:
Montar
la nata amb el sucre. Batre els iogurs i afegir-hi la nata mesclant
amb una espàtula amb moviments envolvents. Servir amb una mica de
mel per sobre.
I a on anirem demà? Ho hauràs de llegir ;)
Fins demà!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada